Η ιστορία μας…

Ήρθε ο καιρός να σας συστηθούμε και επίσημα! Είμαστε η Μαρία και η Κατερίνα, μαμά και κόρη! Η πρώτη, με τριάντα χρόνια πείρας στο χώρο της γυναικείας ένδυσης και εγώ, από την άλλη πλευρά, η Κατερίνα, με μία αστείρευτη και διαρκή αγάπη για τη μόδα και όλες τις εκφάνσεις της.


Ποια ήταν, όμως, η αφορμή ώστε να ασχοληθώ και εγώ αποκλειστικά με αυτό;
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν ανέκαθεν μέσα σε ένα μαγαζί με γυναικεία ρούχα και να καταπιάνομαι με εργασίες μαζί με τη μητέρα μου: επιμελούμασταν μαζί τις νέες βιτρίνες, επιλέγαμε καλαίσθητα ρούχα από τις βιοτεχνίες και ερχόμασταν σε επαφή με πελάτες, οι οποίοι έφευγαν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το κατάστημά μας. Αυτό, λοιπόν, ενδόμυχα μού έφερνε ευτυχία. Η ίδια η μητέρα μου, λοιπόν, δίχως να το γνωρίζει,με έκανε να αγαπήσω αυτή τη δουλειά επιθυμώντας να ανοίξω το δικό ΜΑΣ κατάστημα!
Και το καταφέραμε!


Με τη συνεχή εμπιστοσύνη, την αγάπη και την στήριξη που μας δείχνετε αυτά τα χρόνια για την ποιότητα των ρούχων μας αλλά και της εξυπηρέτησής μας, μάς δώσατε δύναμη να κάνουμε ένα βήμα περαιτέρω!! Έτσι, λοιπόν, πέρα από τα δύο φυσικά μας καταστήματα, σάς παρουσιάζουμε ένα ακόμη κατάστημα, το Ιντερνετικό μας κατάστημα!!

Εδώακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις της μόδας με ρούχα προσιτά σε τιμή και με την καλύτερη ποιότητα, ενώ παράλληλα στηρίζουμε Έλληνες προμηθευτές και προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο!


Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι πολλά από τα σχέδια ρούχων τα οποία θα συναντήσετε, είναι δικής μας εμπνεύσεως και θα τα διακρίνετε από το ειδικό λογότυπο που θα αναγράφεται στη φωτογραφία. Ανυπομονούμε να είμαστε συνοδοιπόροι αυτής της νέας μας ιδέας!

vanilla team e1604251298573