ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με μεταφορά στον τραπεζικό μας Λογαριασμό.

Με την αίτηση της παραγγελίας σας δίνουμε μία (1) ημέρα ώστε να κάνετε την κατάθεση και να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση η αρχική παραγγελία σας ακυρώνεται και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία. Ο λογαριασμός που μπορείτε να κάνετε την κατάθεση είναι ο εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN : GR 44 0171 6310 0066 3114 5612 880

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΚΟΜΗΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6631145612880

Πληρωμή στο κατάστημα κατά την παραλαβή: Εφόσον έχετε επιλέξει παραλαβή από το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα του Κερατσινίου, Ελ. Βενιζέλου 187 σε ώρες καταστήματος και κατόπιν συνεννόησης στο 2104621717, φυσικά χωρίς χρέωση.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με τη Γενική Μεταφορική για τις αποστολές σας! Για   κάθε  αποστολή τα έξοδα είναι :

  • Εντός Πόλης η  χρέωση  διαμορφώνεται  στα 3,00€ μέχρι  τα    2    κιλά   βάρους.   Για   κάθε   επιπλέον   κιλό,   η   χρέωση   ανέρχεται   σε    0,80€ . 
  • ΠΡΟΣ   ΔΙΚΤΥΟ  
  1. Για   αποστολή   προς   χερσαίους   προορισμούς   με παράδοση   την   επόμενη   εργάσιμη   ημέρα,   η   χρέωση   διαμορφώνεται   στα  3,50€  μέχρι   τα  2   κιλά βάρους.  Για  κάθε  επιπλέον  κιλό,  η  χρέωση  ανέρχεται  σε 1,00€ .  (Για  ορισμένους  συνδυασμούς  πόλης  αποστολής   –   πόλης   παράδοσης   ο   χρόνος   μπορεί   να   επιμηκυνθεί   σε   2   εργάσιμες   ημέρες). 
  •  Για   αποστολή   προς   νησιωτικούς   προορισμούς   με παράδοση  εντός  2  εργάσιμων  ημερών,  η  χρέωση  διαμορφώνεται  στα 3,50€ μέχρι  τα 2  κιλά  βάρους. Για   κάθε   επιπλέον   κιλό,   η   χρέωση   ανέρχεται   σε    1,20€ .  
  • Για   τις   περιοχές   εκτός   των   ορίων   των   πόλεων   (δυσπρόσιτες   περιοχές)  με  παράδοση  εντός  1-3  εργάσιμων  ημερών,  η  χρέωση  διαμορφώνεται  στα                        6,50€    μέχρι   τα    2    κιλά   βάρους.   Για   κάθε   επιπλέον   κιλό,   η   χρέωση   ανέρχεται   σε    2,50€

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μόλις λάβετε την παραγγελία σας , οφείλετε να την ελέγξετε ως προς την ορθότητά της. Σε περίπτωση λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος , καλέστε μας στο 2104621717 ή στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας, εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Για την αλλαγή κάποιου προϊόντος, μας στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με δική σας χρέωση στη διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 187, και μας ενημερώνετε, εντός 2 εργάσιμων ημερών, τηλεφωνικώς με ποιο προϊόν επιθυμείτε να σας το αντικαταστήσουμε, πάλι με δική σας χρέωση.

Μέχρι τη στιγμή που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας, βρίσκεται υπό την ευθύνη σας , επομένως είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά της.

 Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται!

* Για να γίνει δεκτή η επιστροφή , θα πρέπει το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση και η αλλαγή-επιστροφή να γίνει εντός 14 ημερών!*