ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Courier: Η εταιρία μας συνεργάζεται με τη Γενική Ταχυδρομική για τις αποστολές σας! Για κάθε αποστολή ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα του Κερατσινίου, Ελ. Βενιζέλου 187 σε ώρες καταστήματος και κατόπιν συννεόησης στο 2104621717, φυσικά χωρίς χρέωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή: Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2€.

Με τραπεζική κατάθεση: Με την αίτηση της παραγγελίας σας δίνουμε μία (1) ημέρα ώστε να κάνετε την κατάθεση και να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση η αρχική παραγγελία σας ακυρώνεται και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία. Ο λογαριασμός που μπορείτε να κάνετε την κατάθεση είναι ο εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN : GR 44 0171 6310 0066 3114 5612 880
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΚΟΜΗΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6631145612880

Πληρωμή στο κατάστημα κατά την παραλαβή: Εφόσον έχετε επιλέξει παραλαβή από το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μόλις λάβετε την παραγγελία σας , οφείλετε να την ελέγξετε ως προς την ορθότητά της. Σε περίπτωση λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος , καλέστε μας στο 2104621717 ή στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας, εντός 2 εργάσιμων ημερών. Για την αλλαγή κάποιου προϊόντος, μας στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με δική σας χρέωση στη διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 187, και μας ενημερώνετε, εντός 2 εργάσιμων ημερών, τηλεφωνικώς με ποιο προϊόν επιθυμείτε να σας το αντικαταστήσουμε, πάλι με δική σας χρέωση. Μέχρι τη στιγμή που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας, βρίσκεται υπό την ευθύνη σας , επομένως είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά της.

  • Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται!
  • Για να γίνει δεκτή η επιστροφή , θα πρέπει το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση και η αλλαγή-επιστροφή να γίνει εντός 14 ημερών!